Evrenseki Ahmet Köseoğlu Ortaokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili,evrensel ölçülere sahip, insanları seven ve insanlara yararlı, Milli Eğitimin temel hedefleri doğrultusunda, becerikli ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup değişime ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenen, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak. Sevgi ve saygının, güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar: 0

Saatler: 08:30--15:00
Isınma: KLİMA
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS +

Telefon - (242) 749 80 72

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ahmetkoseogluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Seki Mahallesi Evrenseki MANAVGAT

Öğretmen :15
Öğrenci :154
Derslik :8
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Yüz Ölçümü Evren Seki - 2,114 hektar Evrenseki Beldesi’nin ilçeye uzaklığı 14. km’dir.Bu, köy yerleşim merkezine kadar olan uzaklıktır.Manavgat arzı ile aynıdır. Evrenseki Beldesi doğu-batı yönünde 2 km,kuzey-güney sınırının uzunluğu 22 km kadardır.

Adres - Seki Mahallesi Evrenseki MANAVGAT

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 11 KM